Kom naar onze Open Dag op woensdag 16 oktober 2019!

De schoolkeuze: een belangrijk moment

Het kiezen van een basisschool die past bij uw kind en u is belangrijk. De basisschoolperiode is een periode die zo leuk en leerzaam mogelijk moet zijn. Overwegingen om voor een school te kiezen zijn heel persoonlijk. Wilt u een blokje om rijden of liever een school in de buurt? Welke opvangmogelijkheden zijn er? Hoe wordt de lesstof aangeboden? Hoe is de sfeer op school? Wat biedt de school aan kinderen die juist meer uitdaging of extra ondersteuning nodig hebben?

Ons onderwijsconcept

Wij vormen samen met kinderopvangpartner Babino Integraal Kind Centrum De Jagersplas. Bij ons vindt u onderwijs en opvang ècht onder één dak. Onderwijs en opvang zijn op elkaar afgestemd. In ons rijke aanbod ontwikkelen kinderen kennis en vaardigheden voor nu en later, om zichzelf en de wereld beter te begrijpen. Talenten worden gezien en komen tot ontwikkeling!

Programma

Op de Open Dag volgen wij zoveel mogelijk het standaard dagprogramma in de groepen. Dat doen wij bewust omdat wij u een goed en eerlijk beeld willen geven van onze manier van werken. Natuurlijk verzorgen wij samen met onze Kinderraad ook rondleidingen voor bezoekers en heeft u volop de gelegenheid om vragen te stellen. Ook kunt u kennis maken met ons betrokken team en onze kinderen. Wij zijn enorm trots op ons IKC en onze manier van werken en dat willen wij graag laten zien!

Tip

Icbs de Vuurvogel heeft ook op dezelfde dag en tijd een Open Dag. Kom kijken en vergelijken!

Heel graag tot ziens! Hartelijke groeten, Team IKC De Jagersplas

Ik ben tevreden over de sociale insteek van de school en de aandacht van de digitalisering van de maatschappij.

Bron: tevredenheidsonderzoek ouders

Lees meer over: