Schoolgids

De basisschool is een stukje van je leven. Voor de kinderen en voor u. Jarenlang is er diezelfde weg van huis naar school en weer terug. Wist u dat u in de loop van de jaren uw kind in totaal zo’n 8000 uur toevertrouwt aan de zorg van de groepsleraren van de basisschool? Dat is een belangrijk deel van een kinderleven. Een school kies je dan ook met zorg.

Scholen verschillen in manier van werken, in sfeer en resultaten. Ze verschillen in kwaliteit. Dat maakt het kiezen niet eenvoudig. Daarom heeft de overheid scholen gevraagd een schoolgids te maken. Onze school heeft voor u deze gids samengesteld om u te helpen bij het kiezen van een school voor uw kind.

U kunt onze schoolgids hier bekijken: Centrale schoolgids Jagersplas 2017-2018

OBS De Jagersplas maakt onderdeel uit van het bestuur Zaan Primair. Op de site www.zaanprimair.nl vindt u meer informatie over alle openbare scholen in de Zaanstreek. De centrale schoolgids vanuit het bestuur kunt u hier bekijken.