Babino logo

Babino Kinderopvang De Jagersplas

Binnen de brede school is Babino Kinderopvang samenwerkingspartner van OBS De Jagersplas.

Zowel voor de peuteropvang, het kinderdagverblijf als de buitenschoolse opvang is er een intensieve samenwerking. Hierdoor ontstaat er een doorgaande leerlijn voor kinderen van 0-13 jaar. De overgang voor kinderen vanuit het kinderdagverblijf en de peuteropvang naar het basisonderwijs wordt op deze manier zo klein mogelijk gemaakt. Voor de buitenschoolse opvang zorgt de doorgaande leerlijn voor optimale ontwikkelingskansen van kinderen.

Kinderdagverblijf (0-4 jaar)

Maandag t/m vrijdag 07.00-18.30 uur

Peuteropvang (2-4 jaar)

Maandag t/m vrijdag 08.45-11.45 uur

Buitenschoolse Opvang (4-13 jaar)

Voorschoolse opvang

07.00-08.30 uur*

*alleen bij voldoende aanmeldingen

Naschoolse Opvang

14.30-18.30 uur (ma/di/do/vrij)

12.30-18.30 uur (woe)

Vakantie-opvang/Studiedagen

08.00-18.30 uur

De opvang vindt plaats in twee sfeervolle en huiselijke groepsruimtes gelegen in de linkervleugel van OBS De Jagersplas en in het naschoolse lokaal in het hart van de school. Daarnaast heeft Babino een eigen afgesloten buitenruimte in de patio en wordt er dagelijks gebruiktgemaakt van de aangrenzende schoolpleinen voor sport- en spelactiviteiten.

Babino sluit aan bij de thema’s van de school. Daarnaast worden er verschillende activiteiten aangeboden, zoals bijvoorbeeld koken, honkbal of dans.

Voor meer informatie of direct inschrijven gaat u naar www.babino.nl of neemt u contact op via 075-2020389.